Termeni si Conditii

Acesta este site-ul oficial al FIRMEI GATIOSOFT SRL. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.
Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul GATIOSOFT SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si GATIOSOFT SRL.
- Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si GATIOSOFT SRL.
- Acest site comercializeaza software online. Daca a fost cumparat un cod de activare, acesta nu mai poate fi returnat sub nici o forma.
- Continutul site-ului GATIOSOFT SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice εncercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal GATIOSOFT SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia, dπ dreptul unilateral si neechivoc ca GATIOSOFT SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea GATIOSOFT SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.
-GATIOSOFT SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei GATIOSOFT SRL.
-GATIOSOFT SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului GATIOSOFT SRL sunt considerate confidentiale. Nici o informatie despe utilizatorii site-ului GATIOSOFT SRL nu va fi transmisa tertilor decat in scopuri demografice.
- Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru GATIOSOFT SRL.
-GATIOSOFT SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
-GATIOSOFT SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.